Przemek & Tomek

szefowie restauracji Jesiotr hotelu Atut

Szanowni Państwo

Tytuł zakładki trochę przewrotny, bo z prawdziwą książką kucharską to nie ma nic wspólnego, ale… 

Przy okazji tworzenia Filmowego Przewodnika Hotelowego dla Państwa hotelu, możemy stworzyć mini książkę kucharską szefa Państwa kuchni. 

Podajemy tutaj konkretny przykład. Filmy oraz zdjęcia powstały podczas trzydniowego pobytu w hotelu Atut

Panna cotta

Jesiotr sous-vide

Łosos z grilla

Mus gruszkowy

Stek wołowy

Sledz z marynaty octowej

Przy okazji tworzenia filmów potraw zrobiliśmy zdjęcia, które w kreatywnym marketingu zawsze się przydadzą…

Tak, wiemy, dużo tego, ale to jest przykład z życia wzięty, kiedy dajemy marketingowi szeroki wybór:-))

hotelfilmowo@gmail.com
tel. 889 078 594